Komende gebeurtenissen
02 november om 2000
Afdelingavond 2 november
reactie op de nieuwsbrief vanuit Kroatië

Hallo ,
 
Bedankt voor het toesturen van nieuwsbrief. Leuk . 
Ik zit momenteel ( al een jaar ) in Kroatie op het mooi eiland Brac  in het dorpje Povlja .( zie foto )  Ik kom af en toe naar Nederland  maar voorlopig  moet ik hier blijven . Ik heb  twee trancievers bij mij   maar   om te kunnen werken  moet ik  een antenne plaatsen en dat is mij tot nu toe niet gelukt. Ik kom niet aan toe en moet me iemand helpen .( beam is stuk , een mast moet geplaatst worden , e.z.v  geen tijd ...... ' 
 
Op het eiland Brac is  ook  een radio club  met uitstekende  antenne locatie op Vidova gora, ( hoogste punt van het eiland  rond 700 m ) en ik  denk dat  ook door  gastoperators gebruikt  mag  worden. Met het zender die ze hebben  kan je leuke  verbindingen maken..( zie foto  / maar er zijn veel foto´s en om you tube  veel filmpjes te zien )
vidova_gora_bra_18.9.2004._041.jpg
 
Als iemand interesse heeft  om hier naar toe te komen ,  het kan hele jaar door ,  ik ben bereid om te  bemiddelen voor  wat je nodig zou hebben.  En als me iemand kan helpen met  plaatsen  van antenne  dan zal ik hem  dankbaar zijn  en mij dankbaarheid  duidelijk tonen.
 Het  is  bijna altijd mooi  (behalve als het regent  HI ) ,en  redelijk zacht weer , je kan lekker eten en  bijna iedere week  door visser boten worden  verse sardientjes binnen gebracht ( zie foto's  ).Maar lokale visserman vaart ook  ieder avond uit. Vis is niet goedkoop maar zeker vers en  lekker.
 
Als iemand interesse heeft om hier naar toe te komen laat me weten en ik zal helpen  en een en ander voor je  regelen. ( en niet allemaal tegelijk  HI )  
 
met vriendelijk  groet   Rudi    PA4BS   - 9A2BS 
Geplaatst door webmaster op maandag 24 november 2014 - 10:06:05 | Lees/plaats reactie: 0 |printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Welkom
Inlognaam:

Wachtwoord:


Vergeet me niet

[ ]
PI4KML
sleutelaar.gif
© 2014 PI4KML.NL